Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15250

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
hartig
frituren
oven
heet
bakken
marineren
zoet and zuur
koud
zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer

Bijgerechten

Gulai Kambing Tiga
Gesudderd geitenvlees in kokosmelk
Daging Kelapa
Gestoofd rundvlees met kokos
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Ampela Ayam Peteh
Kippenmaagjes met garnalen en petehbonen
Tempeh Bumbu Bali
Gefrituurde tempeh gestoofd in een hete saus
Dadar Tahu Dua
Gebakken omelet met tahu en een sausje
Pangek
Pikante makreel in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!