Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16177

Deze rijsttafel is geschikt voor 13 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
vijzelen
marineren
frituren
heet
bbq
grillen
zuur
koud
lauw
zoet
rauw
zoet-zuur
pittig
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Smoor Daging Cincang
Aardappel-gehaktkoekjes in saus
Ayam Goreng Balado
Gefrituurde kip met sambal
Sateh Ayam Ponorogo
Reepjes kipfilet aan een spies
Daging Kelapa
Gestoofd rundvlees met kokos
Daging Mencampurkan Sayur
Rundergehakt met gemengde groenten en ei
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Selada Banjar
Frisse salade met kipfilet en een mosterddres...
Salad Mangga dan Apel
Frisse salade van mango, appel en paprika

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!