Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16344

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stoven
warm
rijst
stomen
wokken
vijzelen
pittig
bakken
zoet
frituren
oven
heet
blancheren
marineren
koelen
koud
lauw
zoet-zuur
rauw
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon
Nasi Kuning Tumpeng
Gele rijst voor een feestmaaltijd
Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk

Bijgerechten

Malbi
Gestoofd pittig rundvlees
Sosis Djawa
Gestoomde, gevulde omeletten met gehakt
Sambal Goreng Tempeh Kering Dua
Zoete, drooggebakken tempeh met droge garnaal...
Ikan Mentega
Krokante red snapper met een kruidige botersa...
Sambal Daging
Rundvlees gebakken in pikante bumbu
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Tahu Bumbu Bali
Gesmoorde tahu in kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Urapan
Gemengde groenten met kokos
Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!