Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16382

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
hartig
marineren
oven
stomen
lauw
zoet-zuur
bbq
frituren
zoet
koud
koelen
blancheren
zoet and zuur

Basisgerechten

Mie Ayam Pedis
Zeer pittige mie met kipfilet en champignons
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Babi Ketjap Dua
Gestoofde karbonade en spek in ketjapsaus
Pastei Tutup
Gehakt/aardappelpuree schotel
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Tumis Tahu Taoco
Tahu met garnalen in zwarte bonensaus
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Sateh Pentol
Rolletjes varkensgehakt aan een spies
Bacem Tahu dan Tempeh
Gefrituurde, zoete tahu en tempeh

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!