Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17145

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
stomen
frituren
marineren
bbq
grillen
heet
ei
blenden
koud
blancheren
lauw
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen

Bijgerechten

Botok Ayam
Gestoomde pakketjes met kruidige kip
Orak Arik Tahu Tauge
Roerbak van spitskool met kip, tahu en tauge
Iga Panggang Saus Barbekyu
Runderribben met een barbecuesaus
Dadar Padang
Kruidige, pikante omeletreepjes
Dadar Kari
Omelet in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!