Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17497

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
bakken
vijzelen
stoven
zoet
heet
frituren
marineren
zuur
zoet-zuur
rauw
koud
zoet and zuur
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Ayam Nanas Pedis
Pittige kipfilet met verse ananas
Babi Manis Pedis
Pittig varkensvlees in zoete ketjapsaus
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Telor Mata Sapi
Gesmoorde spiegeleieren in saus
Tahu Peteh Ketjap
Gefrituurde tahu met peteh in een ketjapsaus
Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...
Bengaalse lappen
Gesmoorde runderlappen in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!