Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3511

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
wokken
stoven
vijzelen
marineren
oven
grillen
heet
zoet
bakken
frituren
koud
zoet-zuur
bbq
blancheren
lauw
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...

Bijgerechten

Ayam Smoor
Gestoofde kipfilet in ketjap met gember
Babi Panggang Lima
Gegrild varkensvlees met een saus en acar
Kari Kambing
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Daging Bumbu Bali Dua
Gestoofd, zeer pittig rundvlees
Tahu Telor Dua
Omelet met stukjes tahu en een sausje
Tempeh Pedis Dua
Geroosterde pakketjes met tempeh, groenten en...
Sateh Babi Madura
Blokjes varkenshaas aan een spies

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Pecel Tahu
Tahu, komkommer en tauge met een kruidige sau...
Oseng Sayuran
Roerbak van verschillende soorten groente

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!