Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3725

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
bakken
wokken
stomen
stoven
marineren
zoet
frituren
vijzelen
bbq
pittig
blenden
zoet-zuur
koelen
koud
blancheren

Basisgerechten

Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel

Bijgerechten

Daging Smoor Dua
Gesmoord rundvlees in een kruidige saus
Ayam Goreng
Gemarineerde kippenpoten uit de wok
Sambal Goreng Tempeh Dua
Gebakken tempeh in een zoet gekruid sausje
Udang Curry Dua
Grote garnalen in een currysaus
Sateh Kambing
Blokjes geitenvlees aan een spies
Malbi
Gestoofd pittig rundvlees
Perkedel Udang
Gefrituurde garnalenkoekjes met mais

Groente / fruitgerechten

Pepes Cumi Berisi Bumbu
Gevulde inktvissen met kruiden en zure stervr...
Cah Tauge Pedis
Tauge en kip in bouillon
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!