Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4262

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
vijzelen
koelen
koud
oven
stoven
marineren
blancheren
zuur
frituren
pittig
bakken
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Lontong
Blokjes gekookte rijst

Bijgerechten

Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Opor Daging Sapi
Rundvlees gestoofd in bouillon met kruiden
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...
Pangek
Pikante makreel in kokosmelk
Ayam Balado
Gesudderde kip met tomaten

Groente / fruitgerechten

Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze
Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!