Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4965

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
marineren
stoven
bakken
oven
vijzelen
zoet
vis
zuur
frituren
heet
stomen
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Sambal Goreng Dadar
Pikante omelet overgoten met kokosmelksaus
Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven
Udang Masak Madu
Gestoofde garnalen in een honingsaus met ketj...
Ikan Dengan Bumbu
Gefrituurde kabeljauwfilet met een tomatensau...
Gulai Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh en ribbetjes in kokosmelk
Kari Djawa
Zeer pittig varkensvlees in kokosmelk
Ikan Djahe
Gestoomde vis met een pittige smaak van gembe...

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Gule Buncis
Kip met sperzieboontjes in kokosmelk
Udang Djahe
Garnalenballetjes met groenten in bouillon

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!