Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5356

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
heet
wokken
vijzelen
stomen
bbq
zoet-zuur
marineren
frituren
bakken
stoven
pittig
pocheren
blenden
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Bungkus
Rijstpakketjes
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave

Bijgerechten

Sateh Remis
Sateh van gekruide mosselen
Ayam Madu Djeruk
Kipreepjes in een honing-citroensaus
Tempeh Goreng Tepung
Gebakken tempeh plakken in een meeljasje
Ikan Djeruk Tomat
Gestoofde kabeljauwfilet met tomaten
Ikan Kakap Saus Jamur
Red snapper met champignonsaus
Gulai Telor Bebek
Gepocheerde eendeneieren in kokosmelksaus
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze

Groente / fruitgerechten

Ayam Setan Dua
Kip met peultjes in een romige, kruidige saus
Sayur Kari Djawa
Bouillon van runderpoulet met boontjes en aar...

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!