Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6467

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
bakken
wokken
vijzelen
zoet
frituren
oven
zuur
koud
marineren
bbq
stoven
koelen
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Nasi Tim Ayam Jamur
Gestoomde rijst met kipfilet

Bijgerechten

Sambal Goreng Tempeh Kering Dua
Zoete, drooggebakken tempeh met droge garnaal...
Selada Paha Babi Udang
Salade van Chinese kool met ham en garnalen
Sateh Sapi Dua
Blokjes rundvlees aan een spies
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Sateh Kambing Denpasar
Blokjes geitenvlees aan een spies
Tumis Andewi
Roerbak van andijvie met champignons en garna...
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...

Groente / fruitgerechten

Pengat Tahu
Gekookte tahu met sperziebonen in kokosmelksa...
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!