Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7195

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
stoven
vijzelen
frituren
stomen
pittig
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
zoet and zuur

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten

Bijgerechten

Dadar Kari
Omelet in kruidige kokosmelksaus
Dadar Isi Cina
Gevulde omelet met gehakt en een zoet sausje
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Ayam Gepuk
Gefrituurde drumsticks met kokos
Tahu Lapis Goreng
Gefrituurde pakketjes van tofu gevuld met gar...
Magadip
Gestoofd rundvlees in kruidige boemboe
Dadar Tahu Dua
Gebakken omelet met tahu en een sausje

Groente / fruitgerechten

Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi
Bubur Menado Tiga
Rijstpap met verschillende groentes
Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!