Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7313

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
marineren
vijzelen
pittig
heet
bbq
oven
grillen
blenden
zoet
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Kari Kambing Dua
Stoofschotel van geitenvlees
Woku Ayam
Gestoofde pittige kip met een vleugje citroen
Smoor Babi Dua
Gesmoorde hamlappen in kruidige ketjapsaus
Sateh Udang Dua
Spiesjes van grote gemarineerde garnalen
Babi Panggang Lima
Gegrild varkensvlees met een saus en acar
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Kol Cina
Gebakken, kruidige Chinese kool
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!