Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9106

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
koelen
koud
marineren
stomen
heet
bakken
oven
bbq
frituren
zuur
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Lontong
Blokjes gekookte rijst

Bijgerechten

Ikan Kukus
Gestoomde vis en speklapjes met gember
Tumis Menir
Gebakken varkensvlees met spinazie
Dadar Djawa Tiga
Hete omelet met groene rawits en lente-ui
Ayam Panggang Pedis Dua
Hete kippenpoten van de bbq
Smoor Daging Cincang
Aardappel-gehaktkoekjes in saus
Laksa Penang
Soep met makreel, eiermie en ananas
Orak Arik Tahu Tauge
Roerbak van spitskool met kip, tahu en tauge

Groente / fruitgerechten

Loempia Semarang
Loempia's met saus en frisse komkommer ac...
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Babi Buncis Dua
Varkensvlees met sperziebonen

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!