Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10111

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
pittig
stoven
vijzelen
heet
frituren
marineren
zoet-zuur
rauw
koud
zoet and zuur
koelen

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Nasi Ulam
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Chayote Santen
Pompoen met runderhaas en garnalen
Ayam Kari Tiga
Gestoofde kip in kerriesaus
Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Kambing Masak Peteh
Gestoofd geitenvlees in een hete saus met pet...
Daging Sapi Merica Hitam Dua
Rundvlees gestoofd in een zwarte pepersaus
Terik Tempeh
Gesmoorde tempeh in kruidige kokosmelksaus
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon

Groente / fruitgerechten

Selada Sayur
Salade van komkommer, tauge en ananas met kru...
Babi Wijen
Varkensvlees en groenten bestrooid met sesamz...
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!