Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10300

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
frituren
wokken
warm
hartig
marineren
stoven
blancheren
bbq
vijzelen
bakken
stomen
oven
blenden
koud
zuur
koelen
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer
Nasi Bungkus
Rijstpakketjes
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Sateh Kuning
Blokjes kipfilet aan een spies
Dadar Udang Goreng
Opgerolde omelet met garnalen
Frikadel Atjeh Dua
Heerlijk gekruide gehaktballetjes
Dendeng Hati
Kruidig gebakken varkenslever
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Babi Panggang Dua
Geroosterd varkensbuikspek

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus

Acars

Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!