Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11107

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
zoet
bakken
vijzelen
heet
marineren
stomen
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Ayam Masak Ketjap
Pittige zoete drumsticks met een ketjapsaus
Udang Telor Djahe
Grote garnalen in een zacht sausje met ei
Babi Pedis dan Daun Pepaya
Gebakken varkensvlees met papayabladeren
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Sambal Goreng Udang Perai
Garnalen en prei in een kruidige saus
Ikan Kukus
Gestoomde vis en speklapjes met gember
Smoor Daging Tiga
Gesmoord rundvlees in een zurig sausje

Groente / fruitgerechten

Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco
Selada Sayur
Salade van komkommer, tauge en ananas met kru...
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!