Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11324

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
stoven
pittig
vis
marineren
frituren
vijzelen
oven
zoet
rauw
koud
groente
gevogelte
blancheren
zoet-zuur
koelen
zuur
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Bami Ayam Sayur
Pittige bami met kipfilet en verschillende gr...

Bijgerechten

Udang Goreng Salut Wijen
Krokant gefrituurde tijgergarnalen met sesamz...
Frikadel Panggang
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Sambal Goreng Daging
Gestoofd rundvlees in een tomatensaus
Ayam Smoor Samarinda
Gesmoorde kipkarbonades in ketjapsaus
Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven
Besengek Daging
Gestoofd rundvlees in kokossaus

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Buncis Solo
Gestoofde sperziebonen met garnalen en kippen...
Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!