Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14965

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
pittig
koken
stoven
hartig
marineren
oven
koud
frituren
blancheren
grillen
stomen
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Woku Ayam
Gestoofde pittige kip met een vleugje citroen
Babi Cici
Varkensreepjes in kokosmelksausje met citroen...
Dendeng Manis
Rundvlees gebakken in ketjap
Tumis Kacang Panjang Ayam
Roerbak van kip en kouseband
Serampangan Pepesan
Pittige makreel uit de oven
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon

Groente / fruitgerechten

Kari Buncis
Sperziebonen in kokosmelk met kerrie
Ayam Mangga Mudah
Gestoomde, gegrilde kip met mango
Sayur Udang Taoco
Roerbak van kipfilet, garnalen en paksoi

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!