Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15648

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
heet
frituren
vijzelen
pittig
marineren
bbq
grillen
blenden
oven
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek

Bijgerechten

Balado Ikan Mackerel
Drooggebakken makreel in een hete saus
Sateh Babi Madura
Blokjes varkenshaas aan een spies
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Ayam Goreng Bogor
Gefrituurde krokante kip
Ayam Bakar Pedis Manis
Gegrilde kip in een jasje van sambal
Babi Panggang Lima
Gegrild varkensvlees met een saus en acar
Pindang Daging
Rundvlees in kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!