Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16087

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
stoven
vijzelen
pittig
frituren
zoet
bakken
oven
marineren
rauw
koud
zuur
groente
lauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren
Mie Ayam Pedis
Zeer pittige mie met kipfilet en champignons
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Ayam Masak Ketjap
Pittige zoete drumsticks met een ketjapsaus
Frikadel Pan Dua
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Bumbu Bali Daging
Rundvlees in kruidige kokosmelksaus
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Gulai Kambing Tiga
Gesudderd geitenvlees in kokosmelk
Babi Cin Empat
Gestoofd varkensvlees met bamboe

Groente / fruitgerechten

Ayam Paprik
Gebakken kipfilet met verschillende groentes ...
Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...
Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!