Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16594

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
oven
stoven
vijzelen
pittig
heet
stomen
bakken
koelen
zoet-zuur
koud
marineren

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Nasi Goreng Hongkong
Gebakken rijst met garnalen, doperwtjes en va...
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk

Bijgerechten

Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon
Tempeh Masak Bumbu Rujak
Gestoofde tempeh in een pittige saus
Gulai Cumi
Gestoofde inktvis in kokosmelk
Smoor Babi Perai
Smoor van speklapjes, selderij en prei
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Dendeng Hati
Kruidig gebakken varkenslever

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!