Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17201

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
vijzelen
bakken
blancheren
pittig
stoven
frituren
oven
zuur
koud
zoet-zuur
marineren
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham

Bijgerechten

Dadar Udang Goreng
Opgerolde omelet met garnalen
Frikadel Kol Djawa
Gekruid rundergehakt in een jasje van kool
Sambal Daging
Rundvlees gebakken in pikante bumbu
Ceker Lunak Asem Manis
Gestoofde kippenvoetjes in een pittige tomate...
Pepes Telor Gandaria
Gestoomde pakketjes gevuld met ei en gandaria
Tempeh Peteh
Gebakken tempeh met petehbonen
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei

Groente / fruitgerechten

Smoor Buncis
Gesmoorde sperzieboontjes in kokosmelk
Urap Dua
Salade van gekookte groenten met pittige koko...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!