Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17529

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
gevogelte
marineren
bakken
frituren
blancheren
koelen
zuur
vijzelen
zoet
oven
heet
stomen
groente
lauw
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Mie Goreng Babi Jamur
Mie met varkensvlees en champignons
Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon

Bijgerechten

Bumbu Rujak
Gesmoord rundvlees in kokosmelksaus
Smoor Ayam Djawa
Gestoofde kip in een kruidige bouillon
Tahu Telor Tauge
Omelet met tofu en tauge
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Sambal Goreng Tempeh Kering Dua
Zoete, drooggebakken tempeh met droge garnaal...
Sambal Udang Peteh
Pittige garnalen met petehbonen

Groente / fruitgerechten

Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Ikan Sebelah Isi
Gestoomde visrolletjes gevuld met groente in ...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!