Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3734

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
frituren
stoven
vijzelen
bakken
zuur
heet
marineren
oven
zoet-zuur
koelen
koud
lauw
blancheren

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Chayote Santen
Pompoen met runderhaas en garnalen
Babi Cin Dua
Varkensvlees met aardappeltjes en taoco
Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus
Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...
Gulai Telor
Eieren in pittige saus gegarneerd met gefruit...

Groente / fruitgerechten

Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!