Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4935

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
heet
hartig
frituren
bbq
stomen
marineren
blancheren
zuur
koelen
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Sambal Ikan Bilis Telor
Eieren in sambal met droge, gezouten visjes
Sateh Kuning
Blokjes kipfilet aan een spies
Ayam Nugget
Gefrituurde plakken van kipfilet
Sateh Kambing
Blokjes geitenvlees aan een spies
Perkedel Udang
Gefrituurde garnalenkoekjes met mais
Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband
Bebaris
Spies van gefituurd gehakt met pindasaus

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!