Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6474

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
frituren
bakken
oven
heet
vijzelen
marineren
bbq
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
pittig
rauw
koelen
zuur

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Rempah Ayam
Gebakken, kruidige koekjes van kippengehakt
Dadar Sedip
Omelet met champignons, garnalen en selderij
Opor Daging Sapi
Rundvlees gestoofd in bouillon met kruiden
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...
Sateh Kambing Denpasar
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Kari Buncis
Sperziebonen in kokosmelk met kerrie
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!