Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6667

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
vijzelen
bakken
stomen
marineren
grillen
zuur
frituren
stoven
zoet-zuur
bbq
pittig
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Ikan Kembung Bumbu Kemangi
Gegrilde makreel met kruidige kokosmelk
Fu Yong Hai Bayam
Gefrituurde gehaktkoekjes met spinazie en een...
Terik Daging
Riblappen in kokossaus
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Ayam Goreng
Gemarineerde kippenpoten uit de wok
Telor Balado
Gesmoorde eieren in pittige saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!