Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14060

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
heet
vijzelen
hartig
bakken
stomen
marineren
zuur
stoven
frituren
bbq
zoet-zuur
koelen
koud
blancheren
lauw

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Pepes Telor Gandaria
Gestoomde pakketjes gevuld met ei en gandaria
Abon Ayam Dua
Drooggebakken kip gemarineerd in kokosmelk
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Sambal Goreng Tahu Udang Peteh
Gebakken tahu met garnalen en petehbonen in e...
Sateh Udang
Spiesjes van grote gemarineerde garnalen
Gulai Kambing Tiga
Gesudderd geitenvlees in kokosmelk
Ayam Paniki Dua
Kip in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Kacang Panjang Udang
Kouseband met mais en garnalen
Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!