Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4249

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
koelen
koud
stoven
marineren
bbq
frituren
zoet-zuur
heet
zuur
pittig
rauw

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Lontong
Blokjes gekookte rijst
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Sateh Udang Tiga
Spiesjes van garnalen
Tahu Goreng
Roerbak van tofu met vissaus en rijstwijn
Sambal Goreng Manis
Roergebakken kip in een zoet/zuur sausje
Ikan Bakar Santen
Gemarineerde tonijn van de barbecue in kruidi...
Sateh Kambing Denpasar
Blokjes geitenvlees aan een spies
Ayam Katsu
Krokante kipfilet met knoflook en gember
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!