Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5311

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
stoven
marineren
bbq
vijzelen
heet
pittig
frituren
oven
grillen
zoet-zuur
koelen
blancheren
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Sateh Kambing
Blokjes geitenvlees aan een spies
Dendeng Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Sambal Goreng Tempeh
Pittige, zoete tempeh met heerlijke kruiden
Babi Panggang Lima
Gegrild varkensvlees met een saus en acar
Babi Rica Tiga
Pittig gestoofd varkensvlees

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!