Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8665

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
pittig
stoven
zoet
bakken
frituren
heet
marineren
koelen
koud
lauw
blancheren
blenden
zuur
groente
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon

Bijgerechten

Babi Nanas
Varkensvlees met ananas
Ayam Bumbu Ketjap
Gebakken kip geserveerd met uien
Pecel Telor
Gehalveerde eieren met pittige kokosmelksaus
Daging Brambang
Reepjes rundvlees met sjalotten in bouillon
Cah Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh met garnalen en petehbonen
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon
Balado Ikan Mackerel
Drooggebakken makreel in een hete saus

Groente / fruitgerechten

Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Perkedel Kentang Kornet
Aardappelkoekjes met corned beef
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!